Περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για τον Ολ. Βόλου η UEFA

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011, 18:45
Περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για τον Ολ. Βόλου η UEFA
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ενδιαφέρθηκε άμεσα για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τη στγμή που η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπη την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εκπρόσωπος της UEFA μιλώντας στο AFP ξεκαθάρισε ότι: «Δεν έχει ακόμα παρθεί καμία απόφαση. Αναμένουμε την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων (σ.σ. της ΕΠΟ) για να πάρουμε τα μέτρα μας».

Το διεθνές πρακτορείο θεωρεί πως είναι πιθανό να μην γίνουν ποτέ οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στο σχετικό του τηλεγράφημα αναφέρει: «Η ομάδα του Βόλου πήρε την 5η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα, όμως στις 28 Ιουλίου υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία, λόγω της εμπλοκής του προεδρού της, Αχιλλέα Μπέου, στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, το οποίο συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες. Τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Μπέος, που τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό και είναι προφυλάκισμένος, έχουν εφεσιβάλει την απόφαση. Σήμερα, η επιτροπή εφέσεων γνωστοποίησε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μελετήσει την υπόθεση και διευκρίνισε ότι η απόφαση ενδεχομένως θα εκδοθεί την Πέμπτη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011, 18:49