Σοκ έχουν προκαλέσει στις τάξεις των παικτών της ΑΕΚ τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Ένωσης με την Καλλιθέα, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προπηλακίστηκε από μερίδα οπαδών των «κιτρινόμαυρων».

Η διοίκηση της Ένωσης πήρε τις διαβεβαιώσεις από την αστυνομία και περιμένει τις συλλήψεις των υπαιτίων των επεισοδίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του ο ηγέτης της «Original 21», Δημήτρης Χατζηχρήστος, τόνισε ότι τα επεισόδια δεν σχετίζονται με τον σύνδεσμο των φίλων της ΑΕΚ, αφού τα μέλη της «Original» προσπάθησαν να προστατέψουν τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

«Από την τηλεόραση φαίνεται ξεκάθαρα ότι αναγνωρίσιμα μέλη της Original προσπαθούν να προστατέψουν τον Μπάγεβιτς και όχι να του επιτεθούν. Πώς είναι δυνατόν, λοιπόν, να φταίει η Original; Εμείς θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, αλλά, προσοχή, γιατί, αν συμβεί αυτό, τότε θα εκτεθεί πολύς κόσμος. Εμείς ως Original φυσικά και θέλουμε την αλήθεια και να αναγνωριστούν οι υπαίτιοι και να δούμε πού ανήκουν» είπε στο «aek365.gr» και συνέχισε:

«Ο Μπάγεβιτς, που λέει ότι θέλει το καλό της ΑΕΚ, οφείλει να βάλει την ΑΕΚ πάνω από το προσωπικό του συμφέρον, να αναγνωρίσει μέσω του βίντεο και των φωτογραφιών αυτούς που του επιτέθηκαν και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ πάντως προσωπικά συνεχίζω να αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που του επιτέθηκαν και από ποιους κατευθύνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στο πλευρό του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να βγάλουν ανακοίνωση για το περιστατικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Για τα παιχνίδια με τους Σκωτσέζους εκτός είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος δεν δηλώθηκε στη λίστα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αν κρίνει ότι ο Σενεγαλέζος είναι έτοιμος για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τότε θα τον βάλει στη λίστα. Αυτό έχει δικαίωμα να το κάνει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Εκτός είναι και ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Στη λίστα βρίσκονται οι: Αραμπατζής, Σάχα, Λούκατς, Λεονάρντο, Μανωλάς, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Νταντόμο, Αργυρίου, Ματετζίδης, Λαγός, Σκόκο, Έντερ, Γιάχιτς, Μπερνς, Μπλάνκο, Δέλλας, Καφές, Γκέντσογλου, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μάκος, Καράμπελας, Μοσχονάς, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης