Ήρθε στην Καταλονία το 2007 και η Μπαρτσελόνα έδωσε στη Λιόν 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Το συμβόλαιο του Ερίκ Αμπιντάλ ολοκληρώνεται το 2012, όμως οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμα…

«Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση της Μπαρτσελόνα και έχω ξαναπεί πως δεν θα μπορούσα να αφήσω την ομάδα για να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοια ομάδα! Αν ο σύλλογος και εγώ έχουμε τους ίδιους στόχους, τότε θα συμφωνήσουμε πολύ εύκολα», είπε στη «Sport» ο Γάλλος αμυντικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορώ να ανανεώσω για ένα ή δύο χρόνια, αν τα πόδια μου μού το επιτρέψουν. Αν πάλι τα πόδια μου δεν με αφήσουν, θα πω ευχαριστώ και θα αποχαιρετίσω. Δεν μπορώ να πω ψέματα, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Την ημέρα που τα πόδια μου δεν θα με κρατάνε, θα αρχίσω να παίζω γκολφ, να φροντίζω την οικογένειά μου και να βοηθώ τους νέους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές».

Όσο για τον προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: «Πιστεύω πως ο Γκουαρντιόλα θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να γίνει 70 ετών. Είναι πολύ καλός προπονητής και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης