Παίκτης του Πανιώνιου για ακόμα δύο χρόνια θα είναι ο Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας έως τις 31 Ιουνίου του 2013.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Πανιώνιο. Τόσο ο προπονητής Τάκης Λεμονής όσο και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Δέδες, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως με ήθελαν κοντά τους και έτσι η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη για εμένα. Μάλιστα, και η οικογένειά μου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη ζωή στην Ελλάδα και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνουμε» δήλωσε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για την επόμενη περίοδο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά να μπορέσουμε να πάμε ψηλότερα. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να τον κάνουμε περήφανο. Τον θέλουμε δίπλα μας, γιατί αποτελεί ουσιαστικά και τη δύναμή μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης