Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γιάννης Γκούμας. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Πατέρα και μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την πολυετή συνεργασία τους. Ο 33χρονος αμυντικός αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, από την οποία ξεκίνησε και θα λαμβάνει περίπου 400.000 ευρώ για την επόμενη διετία.

“Έγινε το καλύτερο για όλους. Έχω ξαναπεί πως ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και έτσι θα γίνει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για τον τρόπο που με αντιμετώπισε. Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι ένα με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την επιτυχία του”, δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ερνάν Πεγεράνο από τη Βελέζ Σάρσφιλντ και μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα αναμένεται να κλείσει για τους “πράσινους”.

Στο θέμα απόκτηση επιθετικού, οι Ράφικ Τζιμπούρ και Άντε Ρουκάβινα είναι σε πρώτο πλάνο και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στο δεύτερο προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ από την κλήρωση της Νιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης