Ο Πειραιάς γιορτάζει την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, φωταγώγησε την πόλη για τον 40ο τίτλο του «Θρύλου».

«Ο Πειραιάς γιορτάζει. Η ερυθρόλευκη στρατιά που βρίσκεται σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγυρίζει. Ο Θρύλος του Πειραιά γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 88α γενέθλια του. Ο 40ος τίτλος του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα κύπελλα που έχει κατακτήσει, οι διακρίσεις του στην Ευρώπη, μας δείχνουν ότι ο αιώνιος έφηβος, ο δαφνοστεφανωμένος έρχεται από πολύ παλιά και θα πάει πολύ μπροστά. Το καμάρι του Πειραιά, ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και πρωτοπορεί στην αναγέννηση της πόλης. Ο Πειραιάς αλλάζει με τον Ολυμπιακό πρωτοπόρο στα αθλήματα. Είναι το διπλό μήνυμα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρόγραμμα, με πίστη στο στόχο μας, με αγάπη στην πόλη μας και στην ομάδα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές μια ακόμη χρυσής σελίδας στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πρόεδρο, Διοίκηση, Προπονητές και Παίκτες, αλλά πάνω από όλα και όλους στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι και πρώτος στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης