Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκα έκανε ο Αστέρας Τρίπολη. Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-0 στην έδρα τους του Πανσερραϊκού, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασαν τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα, εννέα παραπάνω από τις Σέρρες, που βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Στο 19’ ο Καούνος σημείωσε το 1-0 και στο 49’ και το 87’ (πέναλτι) ο Μαρσελάο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού ο Αστέρας ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Πανσερραϊκός για να μπορέσει να πλησιάσει τις ομάδες, που βρίσκονται πάνω από αυτή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σέρρες δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο 5’ ο Καλί με το κεφάλι σημάδεψε το δοκάρι του Αναστασόπουλου, αλλά η Τρίπολη απάντησε στο 6’ και το 9’ με τον Καούνο να αστοχεί και στις δύο περιπτώσεις.  

Στην τρίτη του ευκαιρία ο επιθετικός της Τρίπολης δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με πλασέ, μετά από «τακουνάκι» του Φιλομένο. Στο 22’ ο Φιλομένο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ίλιτς, ενώ στο 41’ ο Μπαϊκαρά με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναστασόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, η Τρίπολη «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Μαρσελάο στο 49’ να σκοράρει με φάουλ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και στο 87’ ο Αστέρας ολοκλήρωσε την καλή του εμφάνιση με ένα τρίτο γκολ. Ο Καλί ανέτρεψε τον Φλάβιο και ο Μαρσελάο από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Ζαϊρί, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Καρντόσο – Μπουλέ, Γεωργιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Νίκος Κωστένογλου): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Μαρσελάο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Κανακούδης (60′ Εστέβες), Φλάβιο, Ζαϊρί (46′ Μπαστιά), Φιλομένο, Καούνος (78′ Στρατάκης).

Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Ίλιτς, Καλλιμάνης, Καλί, Αουρέλιο, Μούνταβτζιτς (62′ Τάντιτς), Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Διγκόζης, Κωνσταντινίδης (46′ Γκούρτσας), Μπαϊκαρά (46′ Γεωργιάδης), Μπούλε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης