Με τέρματα των Χαριστέα (23′) και Καμαρά (51′ πεν.), ο Παναιτωλικός πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Super League, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 24 βαθμούς και ισοβαθμεί με τους ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα, ρίχνοντας τους Κρητικούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και βρήκε χώρους, αρχίζοντας τις επισκέψεις του στην εστία του Τσενάμο, ωστόσο στη συνέχεια οι παίκτες του Λεμονή ανέβασαν την απόδοσή τους, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 23ο λεπτό, ο Χαριστέας πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και άφησε… στήλη άλατος τον Καβουσάκη, κάνοντας το 1-0.

Αυτό το γκολ έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, που άρχισαν να ελέγχουν περισσότερο το παιχνίδι και  περιόρισαν τους χώρους στον Εργοτέλη, ο οποίος δεν μπορούσε να αναπτυχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 51’. Ο Χαριστέας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, ανατράπηκε από τον Καβουσάκη και ο Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Καμαρά, ο οποίος νίκησε από τα 11 βήματα τον γκολκίπερ των Κρητικών, κάνοντας το 2-0, το οποίο διατηρήθηκε έως το τέλος.

Κίτρινες: Αναστασιάδης (58′,), Άντι (67′,), Μουμίν (79′,)-Ολίσε (13′,), Σαρρής (45′,), Καβουσάκης (50′,).

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Κούσας (45′ Αναστασιάδης), Ντολεζάι, Γκόλιας, Ρότσα, Μητρόπουλος, Άντι (87΄Ονουάτσι), Θεοδωρίδης (73′ Μουμίν), Καμαρά, Χαριστέας.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας (80′ Γιαλούσης), Τζούνιορ, Κυριακίδης (69′ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Τζανακάκης (76′ Ρέντζας), Μπούντιμιρ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης