Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Διαγόρα Ρόδου, η οποία χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ρόδου, στην οποίας έχει θητεύσει κατά το παρελθόν, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Για μένα πάντα όταν βρίσκομαι στην Ρόδο είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση ταυτόχρονα γιατί έρχονται στο μυαλό πολλές καλές αναμνήσεις, με πρόσωπα αγαπητά, άνθρωποι δικοί μου.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο από την πλευρά της δικής μου ομάδας και από τον Διαγόρα όσο τα παιδιά είχαν πολλές δυνάμεις για να μπορέσουν να κοντράρουν την ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Να το αφήσουμε να περάσει έτσι, γιατί υπήρχε η κόπωση από την πλευρά των παιδιών του Διαγόρα και η δική μας η κόπωση.

Μην ξεχνάτε πώς ήρθαμε δύο ώρες πριν από το παιχνίδι με ταλαιπωρία πάρα πολύ μεγάλη, με λεωφορείο από τα Γιάννινα μετά την προπόνηση φτάσαμε στην Αθήνα και ξυπνήσαμε πάρα πολύ πρωί και υπάρχουν δικαιολογίες για την εμφάνιση.

Κρατάμε την πρόκριση και να ευχηθώ σε όλους και πρώτα στον Διαγόρα και στον Μιχάλη Τσιβρινή καλό κουράγιο γιατί ξέρω πώς οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Αυτό προσωπικά με στενοχωρεί πάρα πολύ.

Μίλησα με τον κ. Μάχλη ο οποίος ανέκαθεν ήταν η ψυχή αυτής της ομάδας κι από ότι διαπιστώνω τα πράγματα δυστυχώς για το νησί και για τον Διαγόρα δεν είναι έτσι όπως θα το ήθελαν οι Διαγορίτες πιστεύω και ο πολύς κόσμος του νησιού.

Εύχομαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγουν από αυτή την ταλαιπωρία και από αυτή την μιζέρια μπορώ να πω γιατί ο Διαγόρας είναι μια μεγάλη ομάδα, ιστορική ομάδα με πολύ μεγάλους παράγοντες στο παρελθόν.

Εγώ είχα την τύχη να είμαι σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής σε αυτή την ομάδα και γνωρίζω ποιοι είναι, τι είναι και τι κάνουν.

Θα ευχηθώ να έχετε όλοι ευλογημένα Χριστούγεννα, ευλογημένες γιορτές μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία που μας αγγίζει από όλες τις πλευρές. Τουλάχιστον ας είναι χαρούμενα τα Χριστούγεννα για όλους μας».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Πάρις Ανδράλας δήλωσε: «Σκοπός μας ήταν να πάρουμε την πρόκριση χωρίς να παίξουμε κάποιο ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στόχος ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά διάφοροι παράγοντες έπαιξαν ρόλο σε αυτό και δεν το κάναμε. Εύχομαι στον Διαγόρα καλή συνέχεια και καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης