Τόσο η νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, όσο και η εμφάνιση -στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα- άφησε ικανοποιημένο τον Άγγελο Αναστασιάδη που είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμένει μόνος πρώτος.

Ερωτηθείς για την απουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου -για τον οποίο υπήρχαν φήμες πως είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα- ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε πως αυτό έγινε λόγω τραυματισμού κι έσβησε τη… «φωτιά» που πήγε να δημιουργηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν μένεις με δέκα παίκτες και παίζεις με μία άναρχη ομάδα που έχει ψηλούς να πηδάνε, είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις κι εσύ, γιατί πρέπει να κερδίσεις», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης ενώ για τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ σχολίασε: «Αυτό είναι βασικό κομμάτι, αλλά όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό. Δεν παίζουμε με οφ σάιντ. Τους είπα να μην σταματάνε για να παίξουν με οφ σάιντ. Το κάναμε αυτό το λάθος, για να μπει στη λίστα μας και να το διορθώσουμε. Αυτό κάνει η Παναγία. Μας δείχνει τα λάθη μας, για να τα διορθώνουμε. Εγώ έτσι το βλέπω. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ακόμη ένα καλύτερο τελευταίο 25λεπτο που τα παιδιά έβγαλαν έναν πρωταθλητισμό και με έκαναν ιδιαίτερο χαρούμενο».

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης