Αναβολή επτά αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ λόγω Πολυτεχνείου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 06:48
Αναβολή επτά αγώνων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ λόγω Πολυτεχνείου
Ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ θα ήταν η μόνη που αναβλήθηκε, έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, άλλοι πέντε αγώνες της Football League αναβλήθηκαν. Μάλιστα, είναι πιθανή η αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής! Επίσης, αναβλήθηκε και το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για την Α1 μπάσκετ.

Όλοι οι αγώνες που αναβλήθηκαν, Παναιγιάλειος - Απόλλων, Παναχαϊκη– ΑΕΚ, Καλλιθέα - Αχαρναϊκός, Λάρισα - Τύρναβος, Φωκικός - Ηρακλής, Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός, ήταν προγραμματισμένοι για την 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΠΟ, η οποία κάθε Τετάρτη ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, για την 6η αγωνιστική δεν το έκανε. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται την Πέμπτη

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την αναβολή με αφορμή τη 17η Νοεμβρίου:

«Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας - στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοεμβρίου - και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται οι κάτωθι αγώνες ποδοσφαίρου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League: 

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, 06:48