Με προορισμό τη Σανγκάη «πέταξε» σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου), εν όψει της συμμετοχής του το Σάββατο στο δεύτερο Ντάιαμοντ Λιγκ της φετινής σεζόν.

Ο 26χρονος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ, ο οποίος ήταν έβδομος το Μάρτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αναμένεται να δώσει το «παρών» σε αρκετούς αγώνες στο εξωτερικό, ενώ θα κυνηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα μίτινγκ για το Ντάιαμοντ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα όσα έπρεπε να γίνουν έγιναν. Δουλέψαμε σκληρά και ουσιαστικά. Η προετοιμασία στην Ιταλία πήγε καλά και πλέον είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες.
Δεν είναι δυνατό να κάνω πρόβλεψη για τον αγώνα της Σανγκάης για πολλούς λόγους. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση και φυσικά θα έχει προηγηθεί ένα μεγάλο ταξίδι. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» είπε ο αθλητής που γυμνάζεται με το Δημήτρη Κυτέα.

Ο Φιλιππίδης τα τελευταία χρόνια δεν λείπει από μεγάλη διοργάνωση, ενώ φροντίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε κορυφαία μίτινγκ στον κόσμο. Το 2011 πήρε τη νίκη στο επί κοντώ στις Βρυξέλλες στον έναν από τους δύο τελικούς της κορυφαίας σειράς μίτινγκ της IAAF (Ντάιαμοντ Λιγκ). Το ατομικό ρεκόρ (και πανελλήνιο) του Φιλιππίδη είναι 5.75 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης