Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας είναι από το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή των “ερυθρολεύκων” αποτελείται από 23 παίκτες. Παναγόπουλος, Κόβατς, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλέτι, Κατσικογιάννης, Κοβάσεβιτς, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νούνιες, Πάντος, Σίσιτς, Στολτίδης, Γκαλίτσιος, Σοϊλέδης και Βασιλόγιαννης είναι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν, ενώ συμπληρώνονται από τους “καινούριους” Κοτσαρίδη Νικλητσιώτη και Σταμόγιαννο. Τους παραπάνω αναμένεται να συμπληρώσουν οι διεθνείς, ο νεοαποκτηθείς Όσκαρ, αλλά και όποιες μεταγραφές προκύψουν στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αθήνα έμεινε ο Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει ακόμα από την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ υπάρχει η περίπτωση να πωληθεί σε σύλλογο της Αγγλίας. Εκτός από τον Κογκολέζο, την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Σέζαρ, Λάτσκο, Λεοζίνιο και Σίκοφ. Τέλος, ο Ντιντιέ Ντομί δεν κατάφερε να βρει ομάδα και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να μεταβεί τις επόμενες μέρες στο Ζέεφελντ.

Κατά την αναχώρηση των παικτών από το “Ελ. Βενιζέλος” ο Γιώργος Γκαλίτσιος, μίλησε για τη νέα του ομάδα και υποσχέθηκε πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με αυτές του Ολυμπιακού. Θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτήν την ομάδα. Δεν με αγχώνει ο πρωταθλητισμός. Είναι πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Θα είμαστε πανέτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 13 Αυγούστου. Έχω και έχουμε ως ομάδα πολλές φιλοδοξίες. Ο κύριος Βαλβέρδε είναι νέος προπονητής για όλους μας. Όχι μόνο για μένα. Ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία και θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στο νέο προπονητή”, δήλωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ραούλ Μπράβο χαρακτήρισε “σημαντικό στόχο” το Τσάμπιονς Λιγκ και μίλησε για τους Όσκαρ, Ντούσερ και Εθκέρο:

“Επιστρέφουμε μετά από τις διακοπές και οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο πιο σημαντικός μας στόχος. Θέλουμε να μπορέσουμε να μπούμε και πάλι στους ομίλους και να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι. Ελάχιστος στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι και την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήξερα ότι ο Όσκαρ έχει ανακοινωθεί από την ομάδα. Γνωρίζω καλά και το Ντούσερ και τον Εθκέρο. Όλοι τους είναι χρήσιμοι παίκτες. Πιστεύω πως εφόσον αποκτηθούν μπορούν να βοηθήσουν. Προσωπικά δεν έχω δουλέψει μαζί του. Όλοι λένε πως είναι δουλευταράς. Θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να κάνει την υπέρβαση”.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης