O προπονητής της Μάλμε, Άνγκε Χαρέιντε, και ο γκολκίπερ της ομάδας, Ρόμπιν Όλσεν, έκαναν δηλώσεις μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Άνγκε Χαρέιντε: «Στόχος μας είναι η τρίτη θέση και το Γιουρόπα. Αυτό θα κυνηγήσουμε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η φιναλίστ πέρυσι. Φέτος είναι το ίδιο δυνατή. Θα είναι μία δυνατή πρόκληση για εμάς. Η Γιουβέντους είναι μία παραδοσιακή ιταλική ομάδα. Μία ομάδα δυνατή στην άμυνα. Όμως, την περσινή σεζόν δεν εντυπωσίασε με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, άρα πιστεύω πως μπορούμε να τη νικήσουμε εδώ. Και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορούμε να παλέψουμε για να πάρουμε έστω μία νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρόμπιν Όλσεν: «Θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως έχουμε αποδείξει πολλές φορές πως μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά. Ότι είμαστε μία ομάδα που τα καταφέρνει στα δύσκολα. Η Γιουβέντους και ο Ολυμπιακός κυριαρχούν στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Η Ατλέτικο κατέκτησε το πρωτάθλημα μπροστά από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, παίζοντας παράλληλα και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε αλλά θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά και παράλληλα να το διασκεδάσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης