Σε τεντωμένο σχοινί κινείται πλέον η ΑΕΚ, αφού η βιωσιμότητα της ΠΑΕ θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Όπως έχει προαναγγείλει ο Ανδρέας Δημητρέλος, εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα παραιτηθεί, αφού η εταιρεία θα κηρύξει στάση πληρωμών, κάτι που σημαίνει ότι θα οδεύσει ολοταχώς για χρεοκοπία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα επιδιώξει να έχει ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ακόμη και σήμερα, έτσι ώστε να μάθει τις προθέσεις του και ενδεχομένως να του ζητήσει μια ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα της ομάδας.

Η πρόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη να μπει στην ΠΑΕ είναι δεδομένη, αλλά κωλύεται αφενός λόγω της ρύθμισης που αναμένεται από το κράτος για τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο και αφετέρου διότι ακόμη δεν έχει συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται από «συμπαίκτες», με αποτέλεσμα να αδυνατεί να επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος.

Πάντως, ο υποψήφιος επενδυτής έχει αποφασίσει ν’ ανοίξει τα χαρτιά του, για να σταματήσει η αβεβαιότητα. Την Παρασκευή φημολογείται πως θα τοποθετηθεί δημοσίως με ανακοίνωση, ενώ το Σάββατο θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Original.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα διαβεβαιώσει τους οργανωμένους ότι συνεχίζει την προσπάθειά του, αλλά θα αναφέρει και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, για να γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης