Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη».

Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι το 1-0 δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο επισήμανε ότι τα πάντα είναι ακόμη ανοιχτά για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς, ως γνωστόν, υπάρχει και ο επαναληπτικός στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΟΦΗ πάντα μας δυσκολεύει γιατί κλείνεται πολύ πίσω και είναι δύσκολο να περάσουμε την αμυντική του γραμμή. Οπότε σήμερα ήταν η πρώτη φορά που καταφέραμε να τον κερδίσουμε φέτος στο Καραϊσκάκη. Δεν τα καταφέραμε ούτε στην προετοιμασία ούτε στον πρώτο γύρο. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που νικήσαμε. Ο πιο μεγάλος μας αντίπαλος βέβαια ήταν η έλλειψη επιτυχίας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο «Τσινγκούρι» για να συνεχίσει:

«Όπως είπα και νωρίτερα, σήμερα ήταν σαν παίζεις απέναντι σε έναν τοίχο. Ήταν δύσκολο για εμάς να περάσουμε την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ. Ο αντίπαλός μας δεν απείλησε. Εμείς μπήκαμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Όσο περνούσε ο χρόνος αυτό ήταν πρόβλημα για εμάς γιατί μας έλλειπε και η φρεσκάδα. Ευτυχώς βάλαμε το γκολ. Έχουμε το πλεονέκτημα. Έχουμε το προβάδισμα όμως η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή».

Εν συνεχεία, μίλησε για τα αντανακλαστικά του Ολυμπιακού, το αργό ματς και τις αντιδράσεις μέσα στον αγώνα: «Δεν συμφωνώ ότι το παιχνίδι ήταν αργό. Ίσως να φαινόταν αργό στο πρώτο μέρος επειδή κλεινόταν πολύ πίσω ο ΟΦΗ και δεν είχε τόσες εναλλαγές ο αγώνας. Όταν παίζεις με μία ομάδα που αγωνίζεται ανοιχτά, τότε οι αλλαγές στο παιχνίδι είναι πιο πολλές. Εμείς μπήκαμε πιο πολλές φορές στην περιοχή του ΟΦΗ, όμως εκείνος ήταν πολύ καλά κλεισμένος και έτσι ήταν δύσκολο για εμάς. Καταλαβαίνω γιατί φαινόταν προς τα έξω αργό το ματς γιατί ήταν δύσκολο να τελειώσουμε τις φάσεις. Θέλει υπομονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων, ο Βάσκος τεχνικός είπε: «Παρ’όλο που έχουμε το πλεονέκτημα η πρόκριση είναι ανοιχτή. Εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το ίδιο θα κοιτάξει να κάνει και ο ΟΦΗ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το ματς της Κρήτης θα είναι πιο ανοιχτό απ’ ότι σήμερα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης