Ανακοίνωση-απάντηση στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, να πραγματοποιήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην Ομοσπονδία Τζούντο εξέδωσε η ΕΟΤ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στην Ομοσπονδία Τζούντο, με δεδομένο ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Όμως από την άλλη δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε μορφή μομφής για την ομοσπονδία, από τη στιγμή που οι “κατηγορίες” για τα “σωματεία-μαϊμού” στηρίζονται σε ανυπόστατα ψεύδη από άσχετους προπονητές. Ως ομοσπονδία τζούντο, θέτουμε στη διάθεσή του κ. Πάνου Μπιτσαξή την πείρα μας, ώστε τα “κακώς κείμενα” του ελληνικού αθλητισμού να εξαλειφθούν και να δημιουργηθεί το ιδανικό κλίμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΟΤ, η οποία έρχεται ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΓΓΑ για έλεγχο από τον ελεγκτικό συμβούλιο, με αφορμή δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η ανακοίνωση της ΕΟΤ καταλήγει σχετικά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του αθλήματος τον τελευταίο καιρό: «Τα χτυπήματα στο τζούντο εξακολουθούν να είναι κάτω από τη ζώνη, κάτι που μας εξοργίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε αδικημένοι και προπάντων οργισμένοι. Και επειδή η ανοχή έχει και τα όριά της, εμείς νομίζουμε ότι με το συγκεκριμένο δημοσίευμα τα ξεπεράσαμε. Από εδώ και στο εξής, η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και κυρίως τον τελευταίο λόγο».

Διαβάστε επίσης:

Αναστέλλεται η χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας
, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010, 11:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης