Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα δει απόψε το βράδυ στο «Καμπ Νου» τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στην πρώην και την επόμενη ομάδα του. Ο Καταλανός δήλωσε ανυπόμονος για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερν Μονάχου.

«Οι δυο ομάδες παίζουν καταπληκτικά και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και οι δυο ομάδες έχουν κυριαρχήσει στα πρωταθλήματα τους και ότι έχουν καταφέρει τους αξίζει. Ανυπομονώ να δω τον αγώνα», είπε ο Γκουαρδιόλα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το γερμανικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ ενδιαφέρον φέτος. Το ισπανικό πρωτάθλημα χάρης σε ανθρώπους όπως ο Ντελ Μπόσκε έχει ανέβει επίπεδο. Δεν θα υπήρχε η Μπαρτσελόνα χωρίς αυτό που έκανε ο Κρόιφ πριν 20 χρόνια. Τα υπόλοιπα έγιναν αφού εκείνος έβαλε το στίγμα του και του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη».

Τέλος αναφέρθηκε στο Λίονελ Μέσι: «Ότι και να πω θα είναι λίγο. Ο Μέσι ήταν μέρος της εκπαίδευσης μου ως προπονητής και έχω μάθει πολλά από αυτόν, είναι χαρά μου λοιπόν να τον βλέπω. Κάποια στιγμή έρχεται μια ήττα και αν θες να έχεις διάρκεια στην καριέρα σου κάποια στιγμή θα γίνει. Εκείνη την στιγμή βλέπεις τους μεγάλους προπονητές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι παίκτες αυτής της Μπαρτσελόνα είναι οι προπονητές του μέλλοντος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης