Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας της Σταυρούλας Σαμαρά, όπως ξεκαθάρισε, μέσω ανακοίνωσής της, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

«Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε μετά το άτυχο περιστατικό έδειξε ότι η Σταυρούλα Σαμαρά έχει υποστεί μία κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο. Η διαδικασία της αποθεραπείας της έχει ήδη ξεκινήσει και η 18χρονη πρωταθλήτρια υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη (24/04) θα επιστρέψει στο προπονητήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον η αποθεραπεία της κυλήσει ομαλά, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επανέλθει σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από 15 ημέρες, ενισχύοντας την Εθνική ομάδα ανσάμπλ στην προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Νίζνι Νόβγκοροντ (29 Μαΐου – 3 Ιουνίου)» αναφέρει αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια της εθνικής ομάδας ανσάμπλ υπέστη κάκωση στο γόνατο, όταν χτυπήθηκε από ένα ξεριζωμένο λόγω των δυνατών ανέμων δέντρο στον χώρο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης