Τις ευχές τους για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς βία και με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού αντάλλαξαν οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων της Α1 κατηγορίας του μπάσκετ, ενόψει της πρεμιέρας του σαββατοκύριακου, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

 Σε αυτή παραβρέθηκαν πολλές προσωπικότητες της κορυφαίας κατηγορίας της Ελλάδας. Ανάμεσά τους βρίσκονταν οι Ομπράντοβιτς, Γιαννάκης, Αλβέρτης, Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Ματσόν και Ζούρος, οι οποίοι μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι και φέτος οι τρεις τίτλοι, αλλά όλα αυτά μέσα από τη σκληρή δουλειά”, είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πρόσθεσε: “Τα πράγματα κάθε χρόνο είναι δύσκολα, αν δεν τα πάρεις στα σοβαρά. Εμείς ξεκινάμε μία νέα χρονιά με τους ίδιους στόχους. Έχουμε δέκα χρόνια επιτυχίες που οφείλονται στην πολλή δουλειά και στο σεβασμό στον αντίπαλο”.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράμμισε: “Πρώτος στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες. Ονειρευόμαστε όλοι ένα πρωτάθλημα χωρίς βία, με περισσότερους Έλληνες παίκτες και υψηλό επίπεδο. Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να μας βρει ενωμένους. Να μείνουμε σε αυτά που μας ενώνουν κι όχι σε αυτά που μας χωρίζουν”.

O αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, Θοδωρής Παπαλουκάς είπε: “Η ομάδα μας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί. Είναι μία ομάδα εξ ολοκλήρου επιλεγμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη κι ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για επιτυχίες. Πρέπει να σταματήσει η βία και να μη δούμε φαινόμενα των τελευταίων ετών”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, από τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Αντρέα Ματσόν: “Είναι το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς, θέλουμε το καλύτερο. Με τις προπονήσεις και αγώνα με τον αγώνα θα γίνουμε καλύτεροι”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης