Ο τρόπος που αντέδρασε ο Παναθηναϊκός όταν έμεινε πίσω στο σκορ από τη Μίντιλαντ, επιβεβαίωσε το χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που διαθέτει, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου. Στην ψυχραιμία και το χαρακτήρα που έβαλε ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ (4-1) στις δηλώσεις του σε συνένετευξη τύπου ο τεχνικός των «πράσινων».

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, ο Αναστασίου τόνισε ότι η ομάδα του δέχθηκε ένα «χαζό» γκολ, ωστόσο σημείωσε ότι η αντίδρασή της επιπέδου μεγάλης ομάδας. Αφού ανέφερε ότι θα προτιμούσε επιθετικό πλουραλισμό από το να σκοράρει συνέχεια ο Μπεργκ, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος, δε, στην πρόταση της Γκενκ, ξεκαθάρισε πως δεν αξίζει καν να συζητείται, αφού την απέρριψε χωρίς να τη σκεφτεί καθόλου.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στην Ευρώπη. Μετά από τον αποκλεισμό θα είχαμε μια ευκαιρία και ξέραμε πως παίζαμε με επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα. Στο πρώτο δεκάλεπτο αντί να βάλουμε γκολ, δεχθήκαμε. Δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή. Ήταν αντίδραση μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό σκορ μας δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή. Πέρυσι πετάξαμε βαθμούς. Να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και όλη μας η προσοχή να στραφεί στο παιχνίδι της Κυριακής», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης