Τις έντονες αντιδράσεις της ΕΠΟ αλλά και συνδέσμων οπαδών του ΟΦΗ έχει προκαλέσει η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Νιόπλια. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε την πικρία της λόγω του ότι ο Έλληνας τεχνικός έφυγε από την εθνική ομάδα των Ελπίδων, την ώρα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται για να προκριθεί στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Αγγλία.

«Η ομοσπονδία θα εξετάσει το ζήτημα με υπευθυνότητα και θα πάρει τις αποφάσεις της σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει επίσημο ματς στις 3 Μαρτίου με την Αγγλία εκτός έδρας», τόνισε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για την απόφαση του Νιόπλια «βράζουν» και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ. Με σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ο Έλληνας τεχνικός αρνήθηκε δύο φορές να αναλάβει την ομάδα της Κρήτης, τονίζοντας πως δεν έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, ενώ όταν ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε δε δυσκολεύτηκε να πει το «ναι».

Η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ αναφέρει:

«Ελπίδα πολλών από εμάς. Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής! Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με τη φανέλα του ΟΦΗ προπονητή της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι είπαν ότι, όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο, πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό (Γεντί κουλέ). Όμως, εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι.

Και ήρθε η νέα εποχή, μια εποχή γεμάτη όνειρα για μας. Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε.

Την υποτέλεια και το τσατσιλίκι. Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας, να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Δυνατό σταθερό και ξανά ψηλά. Όμως, αρνήθηκες δύο φορές.

Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Και εμείς το σεβαστήκαμε, αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιάς σου.

Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες, μακριά από εμάς, μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντί Κουλέ. Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι, άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας.

Κακό ταξίδι Νίκο Νιόπλια. Και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά.

Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα, ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ.

ΟΥΣΤ λοιπόν,

Εμείς και όλοι σας…

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΘΥΡΑ 4 – BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Σ.Φ.Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης