Τα μήντια στραβώνουν τον κοσμάκη. Διαπίστωση είναι αυτή, όχι κατηγορία. Όποιος έχει εύκολη την κατηγορία σε βάρος των ΜΜΕ, των κομμάτων, σε οτιδήποτε, επιδοτεί τη στραβομάρα.

Δεν βγαίνει δουλειά με τα μπινελίκια, ιδιαίτερα τα κουλτουριάρικα. Το πιο εύκολο είναι κάποιος να τα χώνει απ’εδώ και απ’εκεί, ανεύθυνα. Με τη σκοπιμότητα μονάχα να κάνει τη φιγούρα του ο κριτικός, στην πραγματικότητα πιο ρεζίλης από τον επικρινόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς είπε ο Τσίπρας στο Τέξας. Για ποιο λόγο θέλουν να μάθουν; Αν τά είπε έτσι ή, αλλοιώς ο μπροστινός του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ. Η τύφλα.

Καμμία αξία δεν έχουν οι «θέσεις» του Τσίπρα για το ευρώ, για το μνημόνιο, για την ευρωπαϊκή ένωση. Καμμία. Αυτή είναι η αξιοσέβαστη και συνάμα διαφωτιστική πολιτική τοποθέτηση.

Πρώτο. Αντιπολίτευση είναι ο Αλέξης μας, άρα λέει ό,τι θέλει, ό,τι τον βολεύει, ό,τι γουστάρει να ακούει η γαλαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερο. Ποτέ των ποτών ο υποψήφιος πρωθυπουργός δεν ήταν συνεπής στις «δεσμεύσεις» του. Δεν τήρησε όλα όσα είχε υποσχεθεί. Ποτέ.

Άρα; Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι τι είπε, πώς τα είπε στο Τέξας ο Τσίπρας, για το τι ΘΑ κάνει ΕΑΝ γίνει πρωθυπουργός. Αυτό είναι ζήτημα ανύπαρκτης σημασίας.

ΠΙΟ ΑΣΥΝΕΠΗΣ από τον πολιτικό είναι ο ψηφοφόρος, γράφει ο apodytiriakias.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης