Η ώρα της επιστροφής του Νεμάνια Βίντιτς πλησιάζει. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεξ Φέργκιουσον, δεν αποκλείεται ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός να φορέσει ξανά φανέλα βασικού στην τελευταία αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κλουζ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βίντιτς δεν αναμενόταν στην ενεργό δράση μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» διέψευσε τα προγνωστικά και τις εκτιμήσεις των γιατρών και άρχισε προπονήσεις. Είναι πολύ πιθανό, μετά την εξέλιξη αυτή, να επανέλθει στην ενδεκάδα στο ματς της 5ης Δεκεμβρίου με τους Ρουμάνους στο «Ολντ Τράφορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι καλοί αμυντικοί κερδίζουν το πρωτάθλημα. Δεν θα τον χρησιμοποιούσα, εάν δεν ήταν 100% έτοιμος. Θα ήταν υπέροχο να τον έχουμε κοντά μας στην αναμέτρηση με την Κλουζ» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Τους τελευταίους 18 μήνες ο Βίντιτς δεν έχει παίξει σε περισσότερα από 12 παιχνίδια και στις αρχές της εβδομάδας άρχισε να γυμνάζεται κανονικά.

Προς το παρόν δεν έχει μπει στα διπλά, σε ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο. Την φετινή σεζόν έχει παίξει μόνο σε τέσσερα ματς της Πρέμιερ Λιγκ, με την τελευταία εμφάνισή του να καταγράφεται στις 19 Σεπτεμβρίου, στο νικηφόρο 1-0 επί της Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Νάνι, ο Φέργκιουσον ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο Πορτογάλος, ο οποίος λόγω τραυματισμού απουσιάζει από τις εκδηλώσεις της ομάδας εδώ κι ένα μήνα, θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες 4-5 εβδομάδες για να επιστρέψει.

Επίσης, επιβεβαιώθηκε η απουσία του Αντόνιο Βαλένσια από το αυριανό εκτός έδρας ματς με τη Ρέντινγκ, λόγω τραυματισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης