Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και φοβήθηκε ότι θα έχει την κατάληξη του συμπατριώτη του Ρόμπερτ Ένκε, (σ.σ.: αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2009) προχώρησε ο Γερμανός διεθνής τερματοφύλακας, Ρενέ Άντλερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Stern», ο 27χρονος γκολκίπερ του Αμβούργου ανέφερε: «Ο Ρόμπερτ Ένκε και εγώ μοιάζουμε αρκετά. Και οι δύο είμαστε ευαίσθητοι και μισούμε την πίεση που μας μετέφεραν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχα τρομάξει πάρα πολύ ότι θα είχα την ίδια κατάληξη. Υπέφερα από συνεχόμενους τραυματισμούς και είχα μεγάλη πίεση. Όποτε έπαιζα δεν ήμουν άνετος και αυτό με είχε επηρεάσει πάρα πολύ», ενώ κατέληξε επισημαίνοντας πως:

«Η ζωή μου ήταν πάντα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο. Κατάλαβα, πως αυτό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και με κρατούσε πίσω σε όλη μου τη ζωή. Πλέον, ξέρω να ξεχωρίζω τη δουλειά από την ευχαρίστηση της ζωής», αποκάλυψε ο 27χρονος τερματοφύλακας του Αμβούργου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντλερ, μετά την εγχείρηση στο γόνατο, τον Ιούλιο του 2011, δεν έχασε μόνο την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, από τον 19χρονο Μπερντ Λένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης