Αντωνιάδης: «Τι σημασία έχει τι λέει ο καθένας για την επιταγή;»

Αντωνιάδης: «Τι σημασία έχει τι λέει ο καθένας για την επιταγή;»
O Αντώνης Αντωνιάδης απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγοντας πως δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας για την επιταγή, αλλά αν θα μπουν τελικά τα χρήματα, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΑ Σπορ:

«Είναι απίθανα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Έκανα μία παρέμβαση και έγινε μια παρεξήγηση. Με ρώτησαν τι βλέπω για την επιταγή του πρίγκιπα και είπα ότι έχω πληροφορηθεί πως έχει εκδοθεί» είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Τι σημασία έχει τι λέω εγώ και τι λέει ο καθένας; Σημασία έχει να μπουν τα χρήματα στις 4 του μήνα. Αυτός ο ορυμαγδός που έχει γίνει, τι σχέση έχει με τη δήλωση που έκανα; Ποιο πράγμα έθιξε τον Αλαφούζο; Τι σχέση έχει η ανακοίνωση με αυτά που είπα; Το πρόβλημα είναι εάν θα βάλει τα λεφτά, όχι τι είπα εγώ».

Ο αντιπρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ερωτηθείς εάν γνωρίζει ότι η επιταγή έχει εκδοθεί και είναι γνήσια, καθώς από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, απάντησε:

«Τι δεν γνωρίζουν; Ότι έχει εκδοθεί επιταγή δεν το γνωρίζουν; Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν παρουσιάστηκε η πρωτότυπη. Πες ότι δεν υπάρχει επιταγή, αυτό είναι το θέμα ή αν θα κατατεθούν τα λεφτά; Είτε εκδόθηκε είτε είναι πλαστή, το θέμα είναι αν θα μπουν τα χρήματα. Η επιταγή μπορεί να είναι γνήσια, αλλά στο τέλος να πουν ότι δεν θα τα βάλουν τα λεφτά».

Τέλος σχολίασε την τακτική του Γιάννη Αλαφούζου και τη διάσταση που πήρε το θέμα: «Είναι δυνατόν να λειτουργούμε έτσι; Ρώτησαν την άλλη φορά τον Αλαφούζο σε μία συνέντευξη για ένα ατόπημα εις βάρος μου και αντί να πει δεν έχετε δίκιο, το συνέχισε. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Δεν μπορεί να είναι έτσι μία ισχυρή διοίκηση. Εγώ δεν ασχολούμαι με την επιταγή, με νοιάζει αν θα μπουν τα λεφτά. Βγαίνει, δηλαδή, ο Αλαφούζος και βγάζει ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και κολλάμε σε τέτοια πράγματα και τα βάζουμε με τον Αντωνιάδη…».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 09:04