Στα… κρυφά θα πρέπει από εδώ και πέρα να ακούν την αγαπημένη τους μουσική οι διεθνείς της Εθνικής Αγγλίας. Ο Fabio Capello, με αφορμή τον Steven Gerrard, ο οποίος με το προσωπικό του iΡod είχε πάει στο κόρνερ πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανδόρα, απαγόρευσε τη μουσική στους παίκτες των «Τριών Λιονταριών».

«Δεν γίνεται να κάθεται ο κάθε παίκτης να ακούει κατά τη διάρκεια της αποστολής μας τη δική του μουσική», είπε ο Capello, ο οποίος έχει επιβάλει συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος, ενώ έχει απαγορεύσει και τη χρήση κινητών, ονομάζοντας αυτούς τους αυστηρούς κανόνες «Εντολές Capello».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο 30άχρονος αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard, με δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες της Αγγλίας τρέφουν απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του Ιταλού προπονητή.

«Είναι ένας από του καλύτερους προπονητές του κόσμου και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δε θα έλεγα ότι μας προκαλεί φόβο, αλλά είναι πολύ σοβαρός. Είναι νικητής και μπορεί να κάνει την Αγγλία μια πετυχημένη ομάδα», δήλωσε ο Gerrard.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης