Εκνευρισμένη είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χθες, περί άθλιας φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη.

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν έκπληξη στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς είναι ο «δικέφαλος» του βορρά είναι η μοναδική ομάδα που παραπονείται. Μάλιστα ο Ηρακλής έβγαλε προχθές ευχαριστήρια ανακοίνωση για την υποδοχή που έτυχε η αποστολή του στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να περάσουν σήμερα στην αντεπίθεση με ανακοίνωση, στην οποία θα απαντούν με στοιχεία στις κατηγορίες του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Δυσκολεύει η παραμονή του Λέτο στο λιμάνι

Δεν καλοείδαν στον Πειραιά την ανανέωση της συνεργασίας του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και αυτό γιατί έτσι μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο στο λιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός μέσος ήταν επιλογή του Ισπανού προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι θα επιθυμεί να τον φέρει πίσω στο Άνφιλντ. Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης στη νέα αίτηση που έχουν καταθέσει, για να αποκτήσει ο Λέτο άδεια εργασίας στην Αγγλία.

Έχουν δε στηρίξει την αίτησή τους αυτή στο ότι ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων ταλέντων.

Αν τελικά ο Λέτο δεν πάρει την άδεια παραμονής, τότε τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός είτε να τον κρατήσει με μορφή δανεισμού, είτε να προχωρήσει στην αγορά του.

Στις Ελπίδες της Αγγλίας ο Ντάρμπισαϊρ

Με τον Ντάρμπισαϊρ στη σύνθεση της θα αγωνιστεί η εθνική Ελπίδων της Αγγλίας κόντρα στη Νορβηγία και τη Γαλλία,  όπως ενημέρωσε σήμερα τον Ολυμπιακό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

Οι δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις, για τις οποίες κλήθηκε ο δανεικός από την Μπλάκμπερν επιθετικός της ομάδας του Πειραιά θα διεξαχθούν στις 27/3 στη Νορβηγία και στις 31 του ίδιου μήνα στην Αγγλία.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση του ποδοσφαιριστή της Μάθιου Ντάρμπισιρ, στην Εθνική της ομάδα U21. Η κλήση αφορά τα επίσημα παιχνίδια Νορβηγία – Αγγλία (27/3) και Αγγλία – Γαλλία (31/3)», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Χωρίς Λέτο και Ντιόγο στη Νέα Σμύρνη

Τις υπηρεσίες των Ντιόγο και Σεμπαστιάν Λέτο θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος στον χθεσινό ημιτελικό με τον Αστέρα πέτυχε δύο γκολ θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες), ενώ ο Αργεντινός άσος θα απουσιάσει και αυτός λόγω τιμωρίας, μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Eκτός παραμένουν επίσης οι τραυματίες Στολτίδης, Άντζας και Γκαλίτσιος.

Αντίθετα στον αγώνα με τους «κυανέρυθρους» ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Μενδρινό και Τάσο Πάντο, οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

(Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη 19 Μαρτίου, 08:51)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης