Ένας «πονοκέφαλος» ταλαιπωρεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι, εν όψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Ρουμανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξε να προβληματίζεται για τις θέσεις στις οποίες θα αξιοποιήσει τους Χριστοδουλόπουλο και Κονέ, στο 4-3-3 που φαίνεται να καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να επιλέξει τον Καρνέζη, ενώ στην αμυντική γραμμή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με την τριάδα από τη Ρώμη, που αποτελείται από τους Χολέμπας, Μανωλά και Τοροσίδη, να συμπληρώνεται από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ταχτσίδης και Σάμαρης θεωρούνται αμετακίνητοι, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ φιγουράρουν ως φαβορί για τις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και αριστερού μέσου αντίστοιχα.

Ως δεξί εξτρέμ φαίνεται ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάγκο θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Σαμαράς αφού στις δοκιμές της Πέμπτης και της Παρασκευής δεν χρησιμοποιήθηκε. 

Στα θετικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πως για ακόμη μία ημέρα άπαντες προπονήθηκαν κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμοι για το κυριακάτικο ματς, που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο φαληρικό γήπεδο, λόγω τιμωρίας. 

Μέχρι το ματς, απομένουν πλέον δύο προπονήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η δεύτερη και τελευταία σε χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης