Ανακοίνωση με την οποία απαντά στον Άρη για τις διαμαρτυρίες των «κίτρινων», σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή στο μεταξύ τους αγώνα, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής αφήνει αιχμές για τη φιλοξενία του Άρη και σε ειρωνικό τόνο ζητά συγγνώμη για τον ζήλο που έδειξαν οι παίκτες της.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης κο Ιωάννη Κόντη για την συμμετοχή της ομάδας του Πανθρακικού στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Μετά τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Πανθρακικός θα προσπαθήσουν από την Δευτέρα 08.02.10 να μεταπείσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και το προπονητικό επιτελείο να μην αγωνίζονται με το ίδιο πάθος, με την ίδια αγωνιστικότητα και με την ίδια αυτοσυγκέντρωση στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπως επιβάλλουν η ιστορία αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις και ενέργειες ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στην Διοίκηση του Άρη δεν αρμόζουν σε μια ομάδα με λαμπρή ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και στον υπέροχο κόσμο του Άρη που τόσο έλλειψε από τις εξέδρες του γηπέδου. Η ομάδα του Άρη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για εμάς εδώ στην Κομοτηνή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του Άρη καλή επιτυχία τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.

Υ.Γ. Ο πρόεδρος της ομάδας κος Δημήτριος Τζελέπης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για την σύνταξη της επιστολής καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο πρόεδρος της ομάδας του Πανθρακικού παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση από τις κερκίδες και υπό συνεχή βροχόπτωση μη μπορώντας να βρει κάποιο σκεπαστό μέρος. Φανταζόμαστε πως αυτό το στοιχείο αποτελεί παράλειψη της ΠΑΕ Άρης και των ανθρώπων που την διοικούν και όχι δείγμα φιλοξενίας προς την ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι Άρης – Πανθρακικός 0-2:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης