Παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Βέλιμιρ Ράντμαν. Ο Κροάτης τερματοφύλακας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα του Περιστερίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο, ένα σωματείο με μεγάλη παράδοση, άρτια οργανωμένο, με άριστες εγκαταστάσεις κι επιπλέον σέβεται στο ακέραιο τις συμφωνίες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είδα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολούθησαν, γεγονός που αποτέλεσε ένα επιπλέον “συν”, για να επιλέξω τον Ατρόμητο από τις άλλες ομάδες που με ήθελαν» είπε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με έφεραν εδώ και σίγουρα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα ομάδα μου 24 ώρες το 24ωρο και οι στόχοι μας πρέπει να είναι πάντα υψηλότεροι από την προηγούμενη χρονιά».

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν γεννήθηκε στην Μπάνια Λούκα στις 25 Μαΐου του 1983. Άρχισε την καριέρα του στη Ριέκα το 2002, στην οποία ανήκε μέχρι το 2010, όταν «μετακόμισε» στον Πανσερραϊκό. Ωστόσο μια χρονιά, την περίοδο 2002-2003, αγωνίστηκε δανεικός στην Οπατίγια. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης