Παρά το γεγονός, ότι στη χθεσινή συνάντηση τους ο Κώστας Αντωνίου με τον μάνατζερ του Sebastien Puygrenier, Michael Manuello ήρθαν σε προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου οπισθοφύλακα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ανατροπή δεδομένων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sovsport.ru», ο Puygrenier φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρώην κεντρικός αμυντικός, εκτός από τα «πράσινους» δέχτηκε πρόταση και από τον Ολυμπιακό, την οποία επίσης απέρριψε.

Καραγκούνης: Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό

Στην Κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» άνοιξε την καρδιά του ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας επί παντός επιστητού, σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής μέσος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την επιθυμία να τελειώσει τη μεγάλη καριέρα του στο «τριφύλλι», ενώ έκανε εξαιρετική μνεία για το νέο γήπεδο της ομάδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, όταν αυτό θα αναγερθεί, οι «πράσινοι» θα μπορούν να συναγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Για τη φετινή σεζόν: «Για μένα η διαιτησία σε μερικά ματς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Είχαμε άσχημα σφυρίγματα. Είχαμε επίσης και αστάθεια στο παιχνίδι μας. Δεν δώσαμε στον κόσμο τη χαρά να γευτεί έναν τίτλο, αλλά τον ανταμείψαμε στην Ευρώπη. Έζησα πάλι τη μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δείχνει ότι είχαμε καλή ομάδα, ανεξάρτητα αν δεν πήγαμε καλά στην Ελλάδα και τους εξήγησα τους λόγους».

Για τη νέα σεζόν: «Η νοοτροπία της ομάδας πρέπει να αλλάξει».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα στην Ευρώπη. Στο εξωτερικό όταν αγωνιζόμαστε ξέρουμε ότι παίζονται όλα στα ίσα, επί ίσοις όροις, όλα. Σε αντίθεση με την Ελλάδα».

Για τον ίδιο και το νέο γήπεδο: «Μακάρι να προλάβω να μπω στο νέο γήπεδο. Με αυτό ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να συναγωνιστεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος είναι να καθιερωθεί η ομάδα στις 15-20 καλύτερες της Ευρώπης. Η επιθυμία μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για όσα ακούγονται για Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Κυργιάκο: «Όσο πιο πολύ είναι το ελληνικό στοιχείο σε μια ομάδα τόσο το καλύτερο».

Για τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα: «Βλέπουμε ότι ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό είναι που θέλει κάθε ομάδα. Αγαπάει τον Παναθηναϊκό και τον ακούμε».

Για τον κόσμο: «Να είναι δίπλα στην ομάδα. Φέτος, σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, ήταν κοντά μας και μας βοήθησε. Αυτό που θέλω να του πω είναι ότι για τη νέα περίοδο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

(Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή 7 Ιουνίου 2009, 15:21)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης