Γνωστές προσωπικότητες με… παναθηναϊκά αισθήματα, αθλητές του συλλόγου από άλλα αθλήματα, αλλά και προπονητές  βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ χθες και παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό της Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κούνεο.

Παρών ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη, λόγω του τραυματισμού του. Ο Διαμαντίδης γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 10.000 οπαδούς του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Θανάση Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την πρόκριση τονίζοντας: «Τέτοιες εμφανίσεις μας κάνουν υπερήφανους. Πάμε να το πάρουμε».

Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση – πρόκριση του Παναθηναϊκού, αλλά απογοητευμένος από την προσέλευση του κόσμου, δήλωσε ο Αλέξανδρος Έλληνας. «Περίμενα να γεμίσει. Αυτοί είναι μόνο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού;»   

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Άντερς Κρίστιανσον, ο Ιταλός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Ντανιέλε Ρίτσι, ο Ρομπέρτο Σερνιότι (πρώην προπονητής ΠΑΟ), ο Κλαούντιο  Κουέγιο (πρώην προπονητής Ολυμπιακού, με τον οποίο πήρε το ευρωπαϊκό το 2005). Μάλιστα ο Αργεντινός μοίραζε σοκολατάκια στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης στο ΟΑΚΑ ήταν φυσικά ο νυν πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Στέλιος Προσαλίκας, ο τέως πρόεδρός της κ. Θανάσης Μπελιγράτης, μαζί με τον γιο του Παύλο, ο Δημήτρης Γόντικας, η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού κ.λ.π.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης