Μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είδαν άλλον ένα παίκτη τους να αφήνει τη Θεσσαλονίκη και να… οδεύει για την Αθήνα. Αυτή η διαδρομή δεν είναι η “αγαπημένη” των φίλων του “δικεφάλου” με αποτέλεσμα να αποδοκιμάσουν το νεαρό επιθετικό τη στιγμή που εκείνος έφευγε από τα γραφεία της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε συζήτηση για δύο ώρες με τον Ζήση Βρύζα, στον οποίο ανακοίνωσε ότι πρόθεσή του είναι να φύγει από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο κύκλος του έκλεισε, όπως υποστήριξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, ο νεαρός επιθετικός δήλωσε για τις προτάσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: “Συζητήσαμε με τη διοίκηση για τις δύο προτάσεις. Ότι σχόλιο είναι να γίνει, θα γίνει από την ομάδα. Εγώ απλά ενημερώθηκα, δεν καλούμαι να αποφασίσω για κάτι. Σας ευχαριστώ και τώρα φεύγω. Πάω να ξεκουραστώ γιατί οδηγάω εννέα ώρες….”.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή και φήμες κάνουν λόγο ότι οι “πράσινοι” έχουν έρθει σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.  

Από εκεί και πέρα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί και ο Δημήτρης Ορφανός. Ο 25χρονος αμυντικός πέρασε από την “Τούμπα” και έλυσε το συμβόλαιό του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε για Χριστοδουλόπουλο, Ίβανσιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης