Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε στο 18΄ ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε από το 13΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καμπάνταη, ενώ στο 59΄ αποβλήθηκε για την ομάδα της Ηπείρου ο Τζημόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «κυανέρυθροι» έχασαν δύο ευκαιρίες, με τον Γουνδουλάκη στο 5΄ και τον Ντούνη στο 10΄. Στο 13΄ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Καμπάνταης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Τζημόπουλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έφτασαν στο γκολ που τους έδωσε τελικά και τη νίκη. Στο 18΄, ύστερα από πάσα του Οικονόμου, ο Ντε Βινσέντι σούταρε από πλάγια θέση, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο Ίλιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59΄ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Τζημόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος πίεσε τον ΠΑΣ για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο τέλος του ματς, όταν ο Βίλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έσωσε την ομάδα του.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κοντοχρήστος (83’ Τσαμουρλίδης), Παναγιωτούδης (56΄ Μενδρινός), Παντίδος (76΄ Μπεγλεκτσής), Ντούνης, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ταμπάσης, Πάντος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (51΄ Λίλα), Γεωργίου (62΄ Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (84΄ Βίλα), Ίλιτς

Διαιτητής:
Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί:
Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Ταρανάς (Αθηνών)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης