Πικρή γεύση άφησε στον Μανουέλ Μασάδο η αναμέτρηση του Άρη με τον Εργοτέλη, καθώς η ομάδα του πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς (1-1), με αποτέλεσμα να διακοπεί το αήττητο σερί της.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «κίτρινων», μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης», τόνισε πως η ομάδα του είχε σκοπό τη νίκη, όμως, ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στη μοναδική ευκαιρία που έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν τη νίκη. Κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με αυτό τον σκοπό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έδωσε μεγάλη “μάχη”, ωστόσο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να επιλύσουμε τις καταστάσεις που μας έτυχαν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εν συνεχεία ο Μασάδο ανέφερε: «Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ, πράγμα σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που ήρθε για να παίξει αμυντικά. Ο αντίπαλος στη μοναδική του ευκαιρία στο γήπεδο κατάφερε να ισοφαρίσει. Όπως είναι φυσικό στο β΄ μέρος ανεβάσουμε ρυθμούς, όμως λόγω της έντασης δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Ωστόσο ακόμη και έτσι, κάναμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες δίχως όμως να πετύχουμε το γκολ. Αυτό μας αφήνει μια πικρή γεύση».

Ο έμπειρος τεχνικός δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης