Αιχμές προς τον τεχνικό της Liverpool, Rafa Benitez, άφησε με δηλώσεις του ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας των «reds», Jermaine Pennant.

«Ήθελα να κάνω το παιχνίδι μου, αλλά μου έδιναν πάρα πολλές οδηγίες, πως να βγαίνω στην επίθεση, πως να γυρνάω στην άμυνα και διάφορες άλλες. Δεν με άφησαν να παίζω το παιχνίδι μου. «Απορώ πώς δεν μου έβαλε μπαταρίες να με κάνει ρομπότ»» τόνισε αρχικά ο άσος της Real Zaragoza και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μερικές φορές δεν καταλάβαινα γιατί με επέλεγε! Υπάρχουν παίκτες στη Liverpool που αναρωτιέσαι πως γίνεται να παίζουν σε αυτή την ομάδα, αλλά το έκαναν, γιατί ο Ράφα πίστευε σε αυτούς. Σε εμένα, πάντως, δεν είχε εμπιστοσύνη. Έπαιζα μια εβδομάδα και μετά έμενα εκτός.

Όταν έμενα εκτός σκεφτόμουν: «την περασμένη εβδομάδα σκόραρα μια φορά και έβγαλα δυο ασίστ, γιατί είμαι έξω τώρα;» Δεν ξέρω τους λόγους αυτής της συμπεριφοράς. Ο Benitez είναι απόμακρος, αυτό είναι το στυλ του».

Καταλήγοντας, 26χρονος Αγγλος οπσιθοφύλακας μίλησε για την… στενή σχέση που έχει ο Ισπανός προπονητής των «reds», με τους Carragher και Gerrard: «Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους Steven Gerrard και Jamie Carragher, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι δυο είναι, ουσιαστικά, η Liverpool».
 
Δείτε κάποιες καλές στιγμές του Pennant με τη φανέλα της Liverpool

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης