Τελεσίγραφο στον ΟΦΗ ότι αν δεν αποσύρει την προσφυγή, που έχει καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα έστειλε η ηγεσία του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Football League).

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, οι Βαγγέλης Μαρινάκης (πρόεδρος της Λίγκας), Γιώργος Μποροβήλος, Πατρίκ Κομνηνός, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, μιλώντας στον κ. Πιλάβιο ανέφεραν πως αν η ομάδα της Κρήτης δεν αποσύρει την προσφυγή της, θα επικαλεστούν τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, για να αποβληθούν οι «μελανόλευκοι» απ’ όλα τα πρωταθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπο του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στηρίζουμε με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομοσπονδίας για την επιβολή της νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου του αθλήματος, όπως αυτό είναι κατοχυρωμένο στο νόμο».

Δεδομένο είναι πως αυτή η στάση της ηγεσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου προέρχεται από την αμφισβήτηση του αυτοδιοίκητου που προκαλείται από την κίνηση του ΟΦΗ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Η υπόθεση με τα πλαστά δελτία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τις απειλές της ζωής του Σοφοκλή Πιλάβιου καταδίκασαν αυτές τις συμπεριφορές ενώ στο τέλος τόσο η ΕΠΟ, όσο και οι Σούπερ Λίγκα και Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, έστειλα τον δικό τους μήνυμα στους Κρητικούς δηλώνοντας: «θα υπερασπιστούν ενώπιον όλων των αρχών την αυτονομία της ΕΠΟ, όπως αυτή εκφράζεται μέσω του καταστατικού και των κανονισμών της και θα συνεργαστούν άψογα με τις υπερεθνικές ποδοσφαιρικές αρχές αν αυτό απαιτηθεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης