Δυο αποχαιρετισμούς περιελάμβανε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Στέλιος Μαλεζάς, που θα υπογράψει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος χάρισε δεδουλευμένα ύψους 250.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος, πέρασαν από το αθλητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» και αποχαιρέτησαν συμπαίκτες, τεχνικούς, ανθρώπους της ομάδας, προσωπικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας αμυντικός μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, τόνισε ότι: «…είναι δύσκολο αντίο γιατί πέρασα επτά ωραία χρόνια στον ΠΑΟΚ που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να καθιερωθώ στην Σούπερ Λιγκ, να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής, να διεκδικήσω μια θέση στο Μουντιάλ, στο Euro και να παίξω κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη.

Είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο αν και ξέρω πως είναι δύσκολο να το ξεπεράσω, θα ήθελα να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο ίδιος που την Κυριακή θα φύγει για την Γερμανία και την Δευτέρα θα περάσει από τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον έκαναν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της γερμανικής ομάδας ποδοσφαίρου, είπε: «Ένα πρωτάθλημα όπως είναι το γερμανικό προηγμένο στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετέχει είναι το κύριο κριτήριο. Οι άνθρωποι της ομάδας μού έδειξαν πόσο πολύ ενδιαφέρονται για μένα σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά του προέδρου (σ.σ. Βρύζα) ήταν πολύ καλή για να μείνω, ήταν δύσκολο να αρνηθώ αλλά όπως είπα και πιο πριν η φιλοδοξία να συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό με ώθησε σε αυτή την απόφαση».

Κληθείς να μιλήσει για τις καλύτερες στιγμές που πέρασε αυτή την επταετία στον ΠΑΟΚ, είπε: «Η πρόκριση της ομάδας μας στην Πόλη επί της Φενέρ Μπαχτσέ, ήταν μια μεγάλη στιγμή γιατί το παιχνίδι εκείνο είχε μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, η νίκη μας μέσα στην Αγγλία επί της Τότεναμ και η νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού στα πλέϊ-οφ είναι οι στιγμές που θα μου μείνουν περισσότερο χαραγμένες στο μυαλό».

Αινιγματικός ο Κρέσιτς

Από την πλευρά του ο Ντάριο Κρέσιτς, αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες του, δήλωσε: «Η σκέψη μου να φύγω από τον ΠΑΟΚ ήταν από καιρό, αλλά η τελική απόφαση ήρθε στο μυαλό μου τις τελευταίες 5-6 μέρες. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που φεύγω. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και ήθελα να τελειώσω την σεζόν σαν νούμερο 1. Ξέρουν στον ΠΑΟΚ την ποιότητά μου, τις δυνατότητές μου, θα μπορούσαν να μου το εγγυηθούν αυτό. Εκτός αυτού υπάρχει και ένας άλλος λόγος που φεύγω τον οποίο δεν θα ήθελα να πω».

Εν συνεχεία ο Κροάτης γκολκίπερ τόνισε πως δέχτηκε πρόταση από την Λεβερκούζεν, όμως λόγω του ότι ήταν χαμηλότερη στο οικονομικό σκέλος απ’ ότι περίμενε, δεν είπε τελικά το “ναι”.

Παράλληλα απέκλεισε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, δεν θα είχε λόγο να φύγει από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ήρθε συνειδητά πριν από τρία χρόνια αναγνωρίζοντας πως είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ της χώρας.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης