Πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του απέρριψε ο Λιούις Χόλτμπι. Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση της Σάλκε ανακοίνωσε ότι ο 22χρονος θα αποχωρήσει από τους «βασιλικούς μπλε».

Ο αρχηγός της εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αγγλικών συλλόγων, εντάχθηκε στο δυναμικό της Σάλκε το 2009. Αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στην Μπόχουμ, που αγωνιζόταν στη Β΄ κατηγορία, και στην Μάιντς (που μετείχε στην Μπουντεσλίγκα) και επέστρεψε το 2011 στη Σάλκε, με την οποία έχει απολογισμό 53 συμμετοχές και 9 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χόλτμπι διαθέτει και τη βρετανική υπηκοότητα, αλλά επέλεξε πέρυσι να φορέσει τη φανέλα της «μεγάλης» εθνικής Γερμανίας, με την οποία μετράει πλέον τρεις συμμετοχές. Έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να μεταπηδήσει σε σύλλογο της πρέμιερσιπ, με τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ να φέρονται έτοιμες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τα διεθνή ΜΜΕ συνέδεαν χθες το όνομά του με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο ατζέντης του διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελτ, δήλωσε ότι ο Χόλτμπι «θα δώσει ό,τι έχει» έως το τέλος της σεζόν. Όμως, δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει ο γερμανικός σύλλογος στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να αποκομίσει κάποια χρήματα από τη μετακίνησή του.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης