Κλασική περίπτωση «κοπτικής – ραπτικής» μιας σημαντικής είδησης αποτέλεσε η αναφορά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που είχε παραχωρήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκης.

Καταρχήν, ήταν προβλέψιμο ότι το πρώτο σε τηλεθέαση ελληνικό κανάλι θα παραχωρούσε ελάχιστα δευτερόλεπτα στην αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας. Το συνηθίζει! Όμως, θα ήταν προτιμότερο να αγνοηθεί η είδηση Ζαγοράκη από το να τον εκθέσουν στους τηλεθεατές (κυρίως της Θεσσαλονίκης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ λοιπόν, ο «Τεό» είχε αναφέρει αρκετά πράγματα, σαφώς ενδιαφέροντα για όλους και όλα, το «Μεγάλο» κανάλι τον πρόβαλε τη στιγμή που εκείνος καυτηρίαζε τις μαγκιές φανατικών της ομάδας του, οι οποίοι τη στήνουν στη Λάρισα και σπάνε τζάμια!

Για τα παράπονα που εξέφρασε για την «άθλια φιλοξενία» στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο, αλλά και για την προστασία που ζήτησε επίσημα ο Ολυμπιακός την επομένη του αγώνα ούτε λέξη!

Με αυτή την τακτική δεν μπορούμε να μιλάμε για αντικειμενικότητα. Ή όχι; Και εν τέλει, έχει ανάγκη το κανάλι των εκδοτών να κρύβει τα αιχμηρά σημεία μιας συνέντευξης, προκειμένου να μη στενοχωρηθεί ένα από τα ισχυρά αφεντικά του πρωταθλήματος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης