Νοκ-άουτ για δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη θλάση στο δικέφαλο, πρόβλημα που εκτιμήθηκε με τις πρώτες ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς της περασμένης Τρίτης με τη Βιλερμπάν και επιβεβαίωσαν οι σημερινές εξετάσεις του.

Έτσι ο παίκτης δεν ακολούθησε την αποστολή των «κίτρινων», η οποία πέταξε» το απόγευμα για την Αθήνα, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το παιχνίδι με τους Καλλιθεάτες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε: «Βρισκόμαστε σε φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας, λόγω των απουσιών παικτών από τραυματισμούς, αλλά και τη φυγή του Τζέιμς. Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις. Μας περιμένει μια ακόμη, εκτός έδρας, θα πάμε να παλέψουμε για 40′.

Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός.
Οπότε, επαναλαμβάνω, θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40′ για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό.» Σε ανάλογο πνεύμα τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Βεργίνης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Είναι κομβικός ο αγώνας Ο Ίκαρος εδώ και λίγο καιρό έχει καινούριο προπονητή και παρουσιάζει στο παρκέ μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με τον α’ γύρο. Έκανε και μεταγραφές που τον δυνάμωσαν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης