Χωρίς τους δύο τερματοφύλακες του, τον Μάρκο Βελλίδη και τον Μιχάλη Σηφάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη.

Ο πρώτος έμεινε εκτός προγράμματος, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στον δεύτερο δόθηκε άδεια για να μεταβεί στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ο Σηφάκης θα συναντήσει τον φυσικοθεραπευτή της εθνικής Βελγίου, ο οποίος είχε την ευθύνη στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έκανε στην Αμβέρσα, μετά την επέμβαση στο γόνατό του.

Από εκεί και πέρα, χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε ο Μανώλης Παπαστεργιανός, μετά την αφαίρεση υγρού από το γόνατό του.

Αύριο ο Έλληνας άσος αναμένεται να δοκιμάσει να ενταχθεί στους ρυθμούς της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Νέρι Καστίγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προπόνηση απουσίασαν επίσης  οι διεθνείς Ρικάρντο Φατί, Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ αναμένεται, ακόμη, η επιστροφή του Γιώργου Κατίδη, ύστερα από τη δοκιμή του στην Εβερτον.

Βασίλη ζωντανός, για πάντα Αρειανός»

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Τσιβιλίκα, η οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και φυσικά γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα. Βασίλη ζωντανός, για πάντα Αρειανός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης