Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι κι επίσημα ο Θανάσης Κωστούλας, καθώς οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Παίκτης του Αστέρα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Θανάσης Κωστούλας και αυτός θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην κορυφαία εθνική κατηγορία μετά τον Ολυμπιακό, την Καλαμάτα και την Ξάνθη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο 35χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Τρίπολης, αφού ευχαρίστησε όλους στο σύλλογο που τον εμπιστεύτηκαν, στη συνέχεια υποσχέθηκε στους φιλάθλους του αρκαδικού συλλόγου πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με θέλουν σύμμαχο στην προσπάθεια να χτιστεί η ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά για τι ανθρώπους πρόκειται και έτσι όταν έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα πολύ. Από κει και πέρα, είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω να υποσχεθώ σε όλους τους φίλους του Αστέρα πώς θα δίνω συνέχεια τον καλύτερο μου εαυτό αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης και γνωρίζω πώς έρχομαι σε ένα καλό και νοικοκυρεμένο σωματείο και σε μία επαρχιακή πόλη, που μέσα από τον Αστέρα έχει ανεβάσει τη φήμη της πανελλαδικά», είπε σχετικά ο Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισε Κωστούλα ο Αστέρας Τρίπολης,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, 17:49

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης