Στον… κάλαθο των αχρήστων πέταξε ο Εργοτέλης την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Super League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, αν και προηγήθηκε στο «Καυτανζόγλειο», εν τέλει αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαντί έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» στο 23΄, ωστόσο ο Σοϊλέδης ισοφάρισε για τους «μαυραετούς» στο 40΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τζούνιορ και Φραγκουλάκη για να ανοίξουν το σκορ, το οποίο επιτεύχθηκε εν τέλει για τους Κρητικούς στο 23ο λεπτό.

Σκόρερ για την ομάδα του Καραγεωργίου ήταν ο Χαντί, ο οποίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δαύκο, κάνοντας το 1-0 για τους Ηρακλειώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση των γηπεδούχων, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 40΄ ο Σοϊλέδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίρσον, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο το απευθείας φάουλ του Φραγκουλάκη δεν βρήκε στόχο, ενώ η γυριστή κεφαλιά του Σικαλιά στο 88ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου.

Κίτρινες: Αμπουμπακάρι, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος – Ολίσε, Κουτσιανικούλης

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (65΄ Κυβελίδης), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (86΄ Κουμπρόγλου)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Τζανακάκης, Τζούνιορ, Χαντί, Σαρρής, Κατσικοκέρης (61΄ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης, Ολίσε (46΄ Μπέτο), Φραγκουλάκης

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης