Η Άρσεναλ έφτασε κοντά σε μία επική ανατροπή απέναντι στη Μίλαν, ωστόσο η τελευταία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Βενγκέρ, η οποία στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 4-0, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με το ευρύ 3-0 των «ροσονέρι» στο «Εμιρέιτς», ωστόσο αυτό το σκορ δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση για τους «8».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Κοσιελνί μόλις στο 7′. Ο Ροσίτσκι στο 26′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, η οποία απέκτησε προβάδισμα τριών γκολ στο 43΄, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Πέρσι.

Αυτό το σκορ αναπτέρωσε τις ελπίδες των Λονδρέζων για την πρόκριση, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αλέγκρι, να πάρει την πρόκριση.

Άρσεναλ-Μίλαν 3-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 7′ Κοσιελνί, 26′ Ροσίτσκι, 42′ πεν. Φαν Πέρσι

Κίτρινες: Σανιά, Γκιμπς, Σόνγκ

Κόκκινες:

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ροσίτσκι, Σονγκ, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Ζερβίνιο

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μεξές, Μπεσμπά, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο, Εμάνουελσον, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο, Ελ Σαράουι

1-0 (
7′ Κοσιελνί)


2-0 (26′ Ροσίτσκι)

3-0 (42′ Φαν Πέρσι)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης