Με πολλές προσδοκίες και υψηλά στάνταρ θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 η ΑΕΚ. Η κυπελλούχος Ελλάδας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης έκαναν ένα μίνι-απολογισμό της περσινής περιόδου, μίλησαν για τους στόχους της νέας σεζόν, παρουσίασαν τους χορηγούς, στους οποίους είναι και η «Zougla.gr», αλλά στάθηκαν στο μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα σταθερή έδρα και μάλιστα πέρσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει 16 διαφορετικούς χώρους για να μπορέσει να κάνει τις προπονήσεις της. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στον πρώτο της τίτλο στο άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου πρώτος το λόγο πήρε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη, όσο και στους παίκτες. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για το βροντερό παρών που έδωσε στο περσινό Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στις Σέρρες, ενώ καλωσόρισε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στάθηκε στο θέμα του γηπέδου και τόνισε πως η Πολιτεία θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της Ένωσης, ενώ κάλεσε τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη να σταθεί και να εξετάσει πολύ σοβαρά το θέμα. Ο ισχυρός άνδρας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε με σκληρά λόγια για τον δήμαρχο του Γέρακα, Αθανάσιο Ζούτσο, ο οποίος δεν δίνει την άδεια στην ΑΕΚ, να χρησιμοποιήσει σαν γήπεδο το «Σπίτι του Χάντμπολ», αλλά προτιμά να το κρατάει… κλειστό.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αρβανίτης πήρε το λόγο και συμφώνησε απόλυτα με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο σε ότι αφορά το ζήτημα της έδρας των «κιτρινόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός που είχε παρομοιάσει με Γαλάτες τους παίκτες της ΑΕΚ, τόνισε ότι πλέον η Ένωση εξελίχθηκε και πλέον μπορεί να παρομοιαστεί με τους Ρωμαίους. Ο Γιάννης Αρβανίτης είπε πως η ΑΕΚ θα κάνει πρωταθλητισμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ θα προσπαθήσει να υπερασπίσει και τον τίτλο του Κυπέλλου. Στόχος της ομάδας είναι να μπει στο γκρουπ με τις μεγάλες ομάδες του αθλήματος και να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια.

Η «Zougla.gr» εύχεται στην Ένωση καλή αρχή με επιτυχίες στη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-10.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα στις 18:00 τις προπονήσεις της ενόψει της νέας σεζόν στο γήπεδο του Χαλανδρίου, με τον Γιάννη Αρβανίτη να έχει στη διάθεσή του δύο ισάξιες επτάδες για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Οι χορηγοί της ΑΕΚ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης