Με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, να δίνει το «παρών» διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού», πριν το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ όπως συνηθίζει παρακολούθησε την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και στη συνέχεια συνομίλησε με τον Κώστα Αντωνίου και τον Νίκο Νιόπλια, λέγοντας ότι στόχος του «τριφυλλιού» είναι μόνο η νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Νιόπλιας, δεδομένων των απουσιών, θα παρατάξει 4-3-3, με τον Τζόρβα στο τέρμα και τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι τρεις που αγωνίστηκαν και στο ματς με τον Εργοτέλη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, αριστερά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Σισέ.

Στο πρόγραμμα οι Νίνης, Λέτο και Γκοβού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και οι Πετρόπουλος, Καντέ και Φερνάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους 11 που αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε και τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Σιμάο, Πλεσί, Μαρίνο, Δημούτσος και Μαυρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης