Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Εθνική ομάδα ανδρών από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα diviiia, που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα τη φετινή αγωνιστική χρονιά (την ακύρωση του Παγκοσμίου της Αθήνας, την απειλή προστίμου από την Διεθνή Ομοσπονδία και την απόφαση της ΓΓΑ να σταματήσει κάθε επιχορήγηση του αθλήματος μερικούς μήνες πριν από την έναρξη των αγώνων), κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση του αθλήματος μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτυχία, η οποία έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι η χώρα μας δε διαθέτει κανονικό παγοδρόμιο, οι προπονήσεις γίνονται σε ακατάλληλους αγωνιστικούς χώρους και δεν έχει την συμπαράσταση από την πολιτεία.

Το ασημένιο αυτό μετάλλιο αποδεικνύει περίτρανα ότι το χόκεϊ επί Πάγου έχει μέλλον στην Ελλάδα και πρέπει η πολιτεία να στηρίξει τους ανθρώπους του αθλήματος.

Τα «ασημένια» παιδιά της Εθνικής Ομάδας είναι οι: Καλύβας Γιώργος, Τήλιος Ορέστης, Λεμπέσης Κώστας, Ευκαρπίδης Λάζαρος, Ιατρίδης Παναγιώτης, Λαμπρίδης Θεμιστοκλής, Παχός Ιάσωνας, Πλούτσης Σπύρος-Λίμπορ, Σούρας Διογένης, Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηγιάννης Νίκος, Κουλελές Γιώργος, Ζιάκας Ιωάννης, Βαλσαμάς-Ράλλης Αλέξανδρος, Φιωτάκης Γιώργος, Κουφής Ιωάννης, Αδαμίδης Κυριάκος και Καλύβας Δημήτρης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης