«Ασπίδα προστασίας» προς τους συμπαίκτες του (σ.σ.: Σπυρόπουλος, Βύντρα και Μπουμσόνγκ) που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ύψωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος μπακ του «τριφυλλιού» πάντως επισήμανε πως καταλαβαίνει την απογοήτευση των φιλάθλων τους, ενώ, μεταξύ άλλων, έθεσε ως τον απόλυτο στόχο της ομάδας του το Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Σεϊταρίδης δήλωσε: «Τα αίτια είναι πολλά έχουν να κάνουν με αγωνιστικούς παράγοντες που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο, αλλά και εξωαγωνιστικούς. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός γηπέδου και πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο.

Για το ματς πριν το γκολ που δεχτήκαμε παίξαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ, όμως μετά έγιναν λάθη. Αυτό γίνεται συχνά σήμερα το έκανε ο Μπουμ, την άλλη φορά το είχα κάνει εγώ.

Ο κόσμος έχει δίκιο γιατί δεν μπορεί να έρχονται ομάδες σαν τον Λεβαδειακό και να παίρνουν τη νίκη. Αυτά τα ματς τα παίρναμε με την φανέλα. Από την φυσούνα ερχόντουσαν και έχαναν. Για το καλό της ομάδας θα πρέπει να ανέβουμε, αν και για το σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως δεν ήμασταν κακοί, αλλά άτυχοι. Πρέπει να στηρίξουμε τον συμπαίκτη μας γιατί είμαστε ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τις αποδοκιμασίες σε Βύντρα, Σπυρόπουλο και Μπουμσόνγκ ο έμπειρος μπακ είπε: «Δεν αισθάνθηκα όμορφα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι πικραμένος και δεν έχει συνηθίσει να είναι σε αυτή την κατάσταση αλλά θα πρέπει να πω πως ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει τον καλύτερο εαυτό του και δεν του αρέσει να ακούει συνθήματα κατά συμπαίκτη του είτε αυτός λέγεται Βύντρα, εγώ και κάποιος άλλος. Συνολικές αποδοκιμασίες μπορώ να τις δεχθώ και θα ήθελα να μας βοηθάει περισσότερο».

Για το τι να αλλάξει στην ομάδα του επισήμανε: «Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι εγώ, αυτό είναι μέλημα του προπονητή. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει ποιότητα και έχει κάνει την διαφορά. Δεν γίνεται με Ολυμπιακό και Τότεναμ να κάνεις φανταστικά παιχνίδια και μετά να υπάρχει μια ομάδα φάντασμα».

Για το Κύπελλο Ελλάδας είπε: «Είναι ο μοναδικός θεσμός που μας έχει μείνει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο είναι μόνο το Κύπελλο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης